Jaké brýle se budou nosit v roce 2022? Známe trendy pro rok 2022

Čeká nás nový rok a pokud jste, stejně jako my, zvědaví na nové trendy, máme pro vás dobrou zprávu. Známe podrobnosti. Podívejte se, na co se brýloví nadšenci mohou těšit.

Větší ochrana očí u technologií

V případě brýlových skel ovlivnila trendy covidová doba. Trávíme hodně času u technologií a oči dostávají od obrazovky zabrat. Proto je třeba náš zrak chránit proti modrému světlu. Například povrchová úprava BlueControl lépe pečuje o ochranu očí a zlepšuje tak komfort i při mnohahodinovém používání monitorů a obrazovek. Zrak se tím šetří a po dlouhém dni u počítače oči tolik netrpí. Tuto úpravu dnešní moderní doba vyloženě vyžaduje.

Multifokální brýle stoupají nahoru

Velmi populárními se také stávají kvalitní multifokální brýle, které respektují životní styl a osobnost jejich nositele. Doba nepřeje zbytečnostem a způsob propojení brýlí na dálku a na blízko bez viditelné přechodové zóny, je zkrátka velmi praktický. Právě tato podoba brýlí bude i v roce 2022 velmi oblíbenou.

Podoba obrouček roku 2022

Pokud byste chtěli vědět, který ze stylů bude vládnout moderním brýlím roku 2022, trochu napovíme. Masivní podoba. Ano, právě masivní plastové obruby se objeví na žebříčcích popularity. A kterou z barev že byste si měli vybrat pro následující rok? Černý plast bude stále nesmrtelný a jednoznačně trendy. Ať už zvolíte černou, modrou, ale i kteroukoliv z dalších barev, nešlápnete vedle. Brýlová móda bude přát barvám. 

Variantou budou i nadále transparentní plastové obroučky. Ty se uplatní nejen u dioptrických brýlí, ale i u těch slunečních. A pokud si myslíte, že jsou obyčejné, opak je pravdou. Díky nim totiž krásně vynikne tvar obličeje. A navíc. Transparentní plastové obroučky se hodí k jakémukoliv oblečení. A to vůbec není k zahození.

Že byste měli zájem o další tipy? S radostí. Přečtete si o tom, že trendy v roce 2022 vůbec netroškaří.