Stránka používá soubory cookies pro analytické účely.

Recenze zákazníků

Zuzana Koníková

11.05.2021 11:20

Velmi příjemné vystupování personálu v optice. Poradili mi, které brýle jsou nejlepší pro mou práci. Podle mého názoru je personál velmi profesionální a ve svém oboru výborně vyškolený. Doporučuji

PhDr. jarmila Karpašová

28.04.2021 15:59

Dobrý den, navštívila jsem Vaši optiku v Hradci králové na Gočárově třídě. Byla jsem překvapena tím, že paní při měření byla velmi nerudná, potom mně přidělila k mladé dívce, která se mnou měla vybrat dvoje obroučky. Evidentně se v tom nevyznala . Vybrala jsem sama a byla jsem poučena, že musím napsat objednávku mailem. To jsem udělala i s cenou, která mně byla sdělená. Za několik dní mně volala pracovnice z této optiky, která se mně omluvila, že vše se mnou sjednávala brigádnice a že mně spočítala špatnou, nižší cenu. Reagovala jsem, že to chápu a že s tím souhlasím. Do dnešní doby nepřišla žádná faktura. Vzhledem k tomu, že odlétám mimo ČR, tak se tato záležitost s brýlemi, které jsem si u Vás vybrala potáhne anebo nebude nic. Tak to jsou moje zkušenosti. Asi budu muset navštívit jiné pracoviště, abych si brýle zajistila.

 

Dobrý den, paní Karpašová,

Vaše negativní hodnocení nás moc mrzí. Máte pravdu, že zmatená brigádnice na začátku spletla cenu Vaší zakázky. To jsme dali do pořádku a ještě jednou se za to omlouváme. Vy kupujete brýle z fondu FKSP, takže je nutné nejdříve zaplatit fakturu, kterou jsme Vám posílali ve středu 21. 4. Po zaplacení faktury budou objednána brýlová skla a brýle Vám dodáme v nejbližším možném termínu. Podívejte se do emailu (i do spamu), fakturu byste tam měla najít. Pokud ne, prosím kontaktujte nás, prosím, na emailu info@doktorklain.cz.

Marie Mojžíšová

11.04.2021 20:40

Velice děkuji za 3D měření zraku v oční optice v Pardubicích a za pomoc s výběrem obrouček a skel. V příjemném prostředí mi od obou pracovníků optiky bylo vše srozumitelně vysvětleno a odpovězeno na všechny dotazy.
Takový přístup k zákazníkovi se bohužel nevidí často.
Tuto optiku mohu jen doporučit.

Karolína Z.

6.04.2021 15:56

Děkuji týmu libereckého Dr. Klaina za perfektní servis, rady a pochopení při výběru brýlí. I s ohledem na mé náročné zaměstnání jsme vybrali krásné brýle a vidím o 100% lépe. Doporučuji všem.

Luděk Pražák

25.03.2021 17:16

Manželka tam zažila velice arogantní a nepříjemné chování . Cenové relace pro normálního člověka jsou hodně přes čáru slušnosti. Po masáži reklamních sms na slevou 50 %, vyjdou brýle na 14 000. Běžné obroučky, multifokální skla. Fakt ty brýle bez slevy stojí 28000, když před 4 lety za ně manželka dala 7500 ( doloženo fakturou) ?
Normálně recenze nepíšu, jen pochvalné, ale chci vás varovat.
U Doktora Klaina v Hradci Králové na Ulrichově náměstí budte opatrní.

Dobrý den, pane Pražáku, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Negativní hodnocení nás mrzí, ale k ceně brýlí bychom se rádi vyjádřili.
 
Cenu obrouček necháme stranou, ta s největší pravděpodobností tvoří menší část z uváděných částek. Cena multifokálních skel na trhu za poslední čtyři roky mírně rostla (to se samozřejmě netýká pouze našich optik). Technologie výroby těchto skel jdou neuvěřitelně dopředu a i my tento trend reflektujeme, protože nové technologie nám umožňují zákazníkům nabídnout stále novější generace brýlových skel, které lidem umožní větší individualizaci a šíři vidění, tzn. pohodlnější a ostřejší vidění na všechny vzdálenosti.
 
Nicméně rozdíl v ceně který uvádíte, jednoznačně nemohl vzniknout pouze růstem ceny na trhu. Podle Vámi uváděných cen se zdá, že porovnáváte dvoje odlišná multifokální brýlová skla (ano, neexistují jen jedny „multifokály“, v nabídce máme minimálně pět typů, které se liší mj. v míře individualizace, technologii výroby, šíři zorných polí a logicky i v ceně.). V naší zákaznické databázi jsme žádnou zakázku z poslední doby na příjmení „Pražáková“ bohužel nenašli. Rádi se s Vámi na rozdíl v ceně podíváme podrobně a vysvětlíme rozdíly. Kontaktovat nás můžete na emailu info@doktorklain.cz.

M. Svobodová – optika Pardubice

5.03.2021 12:42

Děkuji za skvělý přístup v rámci řešení brýlí pro syna. Profesionální jednání, ochota, vše vysvětleno, jsem s Vašimi službami nad míru spokojena, a proto se k Vám vždy, když potřebujeme nové brýle, ráda vracím. Vřele doporučuji.

Hana H. Pardubice

10.02.2021 13:18

Chci poděkovat za skvělé služby vaší optiky. Změřili mi zrak a doporučili pěkné obroučky a skla. Brýle byly hotové asi za týden a teď už konečně dobře vidím. Kdybych věděla, že to bude tak snadné, tolik bych neotálela. 🙂

SIGRID PREIBISCH LIBEREC

6.11.2020 11:38

DĚKUJI ZA VELMI MILÝ A PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP PRODÁVAJÍCÍHO ZAMĚSTNANCE OPTIKY.JE TO ČLOVĚK NA SVÉM MÍSTĚ,OCHOTNÝ A VSTŘÍCNÝ .VŘELE DOPORUČUJI.

MB

5.11.2020 15:26

pobočka Pardubice

Chci moc poděkovat paní Rákosové za její obětavý přístup, domluvila si se mnou termín na schůzku, udělala si čas a věnovala se mi na 100%. Víc takových obětavých pracovníků – zaměstnanců, Brýle nabízí plno obchodů či poliklinik, a tak hraje velmi důležitou roli přístup a ochota. Ještě jednou moje velké díky paní vedoucí. Váš zákazník z Bohdanče.

Hana Blažková – PARDUBICE

5.11.2020 15:18

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat paní vedoucí za její profesionální a lidský přístup, mám už od ní 2.brýle a jsem opět spokojená, poradila mi nejen s výběrem vhodných obrouček pro mě, ale i mne poradila dětské sluneční brýle pro vnoučka. Na prodejně jsem byla s ním a jejich dětský koutek vnuk nechtěl jentak opustit 🙂 Prostě příště přijdeme zase a všem doporučujeme.