Jaké brýle nosí celebrity? Inspirujte se u Roberta Downeyho a dalších

Brýle jsou skvělým módním doplňkem, který využívají s oblibou i muži. Krásně je to vidět na celebritách. Sahají po různých tvarech obrouček, ale i po zabarvených sklech. Nechte se inspirovat několika známými osobnostmi.

Robert Downey Jr.

Nejenže se americký herec, producent a zpěvák Robert Downey Jr. nebojí zkoušet různé tvary obrouček, ale také experimentuje s barevnými skly. Tento herec, známý z rolí ve filmech Charlie Chaplin, Zodiac, Sherlock Holmes, ale i Tony Stark v celovečerních filmech série Marvel, často volí výrazné obroučky různých barev. Pokud už má jemné obroučky, vsadí alespoň na barevná skla. 

Ve stylu Roberta Downeyho Jr.

Matthew McConaughey

Americký herec Matthew McConaughey je znám z romantických komedií Svatby podle Mary, Jak ztratit kluka v 10 dnech, v posledních letech si ale vybírá vážnější role. Na rozdíl od jiných celebrit, se Matthew ve výběru brýlí vyžívá a v jeho repertoáru najdeme několik různých variant. Liší se velikostí, významně i tvarem obrouček, některé brýle mají dokonce i barevná skla.  A je zřejmé, že Matthewa tyto proměny baví.

Ve stylu Matthewa McConaughey

Tom Hiddleston

Britský herec Tom Hiddleston je v poslední době známý jako postava z komiksu Loki. Také k němu dioptrické brýle patří. Známý herec nosí většinou tvarově podobné obroučky, do příliš velkých změn se nepouští.

Ve stylu Toma Hiddlestona

Ryan Reynolds

Kanadsko-americký herec Ryan Reynolds, známý z filmů Deadpool, nebo z komedií Miluji tě k sežrání a Návrh rád nosí mohutné brýle, většinou se silnou černou obrubou, které na tváři vynikají. S tvarem obrouček populární herec příliš neexperimentuje, brýle bývají podobné. Což mu ovšem nebrání v tom, aby vypadal naprosto skvěle.

Ve stylu Ryana Reynoldse

Steven Spielberg

Americký režisér, producent a scenárista, Steven Spielberg, se proslavil hlavně filmy, jako byly ČelistiE.T. – Mimozemšťan a Jurský park. V poslední době vznikl třeba poslední díl oblíbeného Indiany Jonese. Tohoto významného režiséra si většinou spojujeme se středně velkými kulatými obroučkami, které k jeho tváři neodlučitelně patří. 

Ve stylu Stevena Spielberga

Fotografie: Pinterest.com, Instagram.com, Menshealth.com, Gq-magazine.co.uk