Nejlepší multifokály: Které to jsou? Proč jsou výjimečné

Jestliže potřebujete brýle na blízko i na dálku, jsou vhodným řešením jedny brýle. Jaké jsou ty nejlepší multifokály? Nosit brýle na blízko a zároveň potřebovat i brýle na dálku není žádná legrace. Navíc často nevidíte ideálně na střední vzdálenost (cca 40 cm až několik metrů). Když máte každé brýle zvlášť, neustále se vám jedny ztrácejí. Zkrátka a dobře si je někde založíte. Jejich hledání vůbec není žádná zábava. Střídání brýlí už dávno není hitem. To pak blahořečíte tomu, kdo vynalezl multifokály.

Multifokální brýle jsou hit

Jedny brýle, díky kterým vidíte na blízko i na dálku a které nemají viditelný přechod. Multifokální brýle si vlastně sundávat vůbec nemusíte. Povězme si to na rovinu: i ty jedny brýle nám pořád někdo schovává…

Multifokální brýle jsou ale spojeny s jednou počáteční komplikací. Tou je návyk na tento typ brýlí. To, co se může ale zpočátku zdát jako komplikace, má vlastně docela jednoduché řešení. Nošení jde nacvičit při respektování určitých pravidel

Pomáhají i nejlepší multifokály

Technologie jdou stále kupředu a zcela nová technologie AdaptEase přináší mnohem lepší vidění a přechod pohledu z blízka do dálky. Vidíte pohodlně nejen na blízko, ale i na střední vzdálenost a na dálku. Optika Dr. Klain nabízí multifokální brýlové čočky Myself s technologií AdaptEase, které vynikají výjimečným komfortem vidění. Při jejich nošení se při používání digitálních zařízení cítíte sebejistě. Problémem nejsou ani venkovní aktivity.

Pořiďte si „brýle na všechno”. Sice jsou oproti brýlím na blízko nebo na dálku dražší, ale zase nepotřebujete více párů brýlí. Tím ušetříte. A nezapomeňte na pohodlí, které vám přinese používání multifokálních brýlí. Uvidíte ostře a na všechny vzdálenosti. Po jejich vyzkoušení už nebudete chtít nosit dvoje brýle.