„Brýle miluju víc než kabelky,” prozradila Tereza Kostková

O herečce a moderátorce Tereze Kostkové není příliš známo, že miluje brýle. Během své návštěvy v královéhradecké optice Doktor Klain se nám svěřila, jaký má k brýlím i jiným módním doplňkům vztah.

Herečka přišla na měření zraku, které naposledy absolvovala už před několika lety. Její zrak se naštěstí rapidně nezhoršuje. „Byla jsem překvapena, jaké stroje dneska existují,” komentovala odborné měření zraku 3D Vision Scan. „Dozvěděla jsem se spoustu podrobností o stavu mých očích a navíc jsem zjistila, že mám astigmatismus, což jsem dřív nevěděla, nebo jsem to možná zapomněla,” směje se půvabná moderátorka.

Tereza Kostková ráda nosí více párů brýlí (doma má prý slušnou sbírku, ale nejvíc střídá šest-sedm oblíbených párů). Kvůli své profesi také brýle občas vymění za kontaktní čočky. 

„I když to není laciná záležitost, občas neodolám a koupím si další brýle. Klobouky a brýle miluju třeba víc než boty a pro kabelky. Nikdy jsem se za brýle nestyděla. Já jsem vyloženě milovník brýlí jakožto elegantního doplňku ženy.”

Tereza si v optice vybrala hned šest párů brýlí a po dlouhém přemýšlení nakonec zvolila obroučky značky Etnia Barcelona s červenými detaily. Posuďte sami, jak tyto značkové brýle doplňují hereččin elegantní vzhled.