Dámské dioptrické brýle

Každá žena je jedinečná. Její obličej, který vyjadřuje emoce, úsměv, barva očí... to vše odráží její krásu a osobitost. Stejně tak brýle, které už dávno nejsou jen trpěnou pomůckou pro dobré vidění.

Dnes jsou brýle plnohodnotným módním doplňkem, který spoluvytváří osobnost ženy. Ať už dioptrické brýle nosíte delší dobu anebo se vám zhoršil zrak a nositelkou brýlí se teprve stanete, v našich optikách Doktor Klain vám rádi poradíme s výběrem těch správných dioptrických brýlí pro vaše perfektní vidění i styl. Zkušený tým kvalifikovaných optiků a optometristů se o vás postará a profesionálně vás provede celým procesem výběru vašich nových brýlí, který zahrnuje tři kroky.

01 Měření zraku

Ze všeho nejdříve vám změříme zrak. Nezáleží, jestli jste už dříve brýle nosili, nebo tohle budou vaše první. Chceme znát aktuální hodnoty vašich dioptrií a všechny potřebné parametry pro výrobu nových brýlí, aby vám sedly co nejlépe. Pro měření využíváme moderní 3D technologii, a tak je jeho výsledek naprosto přesný. Rezervujte si svůj termín 3D měření zraku na tel. +420 608 247 774 nebo online. Pokud si brýle pořídíte u nás, měření máte zdarma.

02 Brýlové obruby

Spolu s vámi vybereme dámské brýlové obroučky, které vám budou nejen perfektně sedět, ale budete se v nich cítít dobře, zkrátka budou odrážet vaši jedinečnou osobnost a styl.
již od 990 Kč

Měly by vaše nové brýle být spíše elegantní, v retro stylu, pevné titanové, nenápadné bezobroučkové anebo průhledné? Lákají vás brýle renomovaných značek, jako je Ray-Ban, Oakley, Esprit nebo Polaroid?

Mnoho zákaznic se také zajímá o materiál brýlových obrub. V naší nabídce najdete jak obruby plastové, kostěné, dřevěné, tak třeba i z oblíbeného acetátu a dalších moderních materiálů. Poradíme vám a doporučíme to pravé pro vás. Krásné brýle nemusí být drahé. Ceny v Dr. Klain začínají už na 990 Kč za brýlovou obrubu.

03 Brýlové čočky

Brýlové čočky neboli brýlová skla jsou na vašich brýlích tím nejdůležitějším prvkem. Při jejich správném výběru uvidíte prostě skvěle a pohodlně a nic nebude vaše vidění omezovat. Náš optometrista vám vždy doporučí to nejvhodnější individuální řešení pro vaši zrakovou vadu.
Porovnání brýlových čoček bez antireflexní povrchové úpravy a s antireflexní povrchovou úpravou.

Vidíte-li hůř jen na blízko nebo jen na dálku, hodí se pro vás jednoohniskové brýlové čočky. Pokud máte problémy s obojím, nabízíme brýlová skla multifokální, která vám umožní vidět dobře na všechny vzdálenosti. Pro konzervativní nositele brýlí jsou k dispozici také tzv. bifokální brýlové čočky (sklíčko je rozděleno na oblast na dálku a oblast na blízko, bez postupného přechodu, který umožňují námi doporučované multifokální čočky).

Rádi vám také vyrobíme slušivé sluneční dioptrické brýle, brýle na řízení auta, polarizační brýle, kancelářské brýle a další speciality.

Aby vaše brýlová skla byla skutečně nenápadná a elegantní, nabízíme tenčené materiály brýlových čoček, které zajistí lichotivý tenký vzhled i s vysokými dioptriemi.
Pro vysokou trvanlivost brýlových skel doporučujeme zvolit kvalitní povrchovou úpravu, která skla chrání před poškrábáním, šmouhami a odlesky.

Přejeme vám, aby byl výběr vašich nových brýlí u Dr. Klaina příjemným zážitkem. Ať vám nové brýle sluší... a nezapomeňte, že jedny brýle mnohdy nestačí.

Váš Dr. Klain