Jaké brýle nosí celebrity? Inspirujte se Jennifer Lopez, nebo třeba Oprah Winfrey

Brýle jsou módním prvkem, který může skvěle doplnit dojem. Sázejí na to i různé celebrity. Vybrali jsme několik ikon, kterým brýle provádějí skvělou službu. Nechte se inspirovat jejich výběrem brýlových obrouček a zazařte jako tyto hvězdy.

Jennifer Lopez

Herečka a zpěvačka se ráda luxusně obléká a podobně vypadá i její volba brýlí. Jennifer Lopez většinou sází na velké brýle, někdy i s výraznou obrubou, která zcela promění její tvář. Často se objevuje v nadměrných brýlích se zlatým rámečkem. Vybírá si brýle, které na první pohled vypadají luxusně a jedinečně. Dělají z ní ještě větší sexy divu, než je bez nich.

Jennifer Aniston

Herečka Jennifer Aniston nosí velké množství brýlí a vůbec se nedá říci, že by se držela jednoho tvaru. Spíš to vypadá jako by pro ni výběr představoval zábavu a radost ze změny. Nosí od takzvaných kulatých lenonek přes obdélníkové brýle, až po brýle s velikými skly. Krásná herečka má takový tvar obličeje, že jí sluší prakticky vše, a tak může své momentální pocity promítat do libovolných brýlí.

Julia Roberts

Také další hvězdná herečka, Julia Roberts, si může dovolit nosit prakticky jakýkoliv tvar. Většinou sice nosí střední velikost brýlí, už ale i experimentovala se zmíněnými lenonkami. V jejím brýlovém rejstříku najdeme ale i větší velikosti skel. 

Taylor Swift

Mladá zpěvačka Taylor Swift také často kouzlí s tvarem obrouček. Pro videoklipy někdy sahá po tvarech, které ji mají zcela proměnit. Hravost Taylor rozhodně nechybí a různé variace s její tváří dělají divy.

Oprah Winfrey

I v případě moderátorské hvězdy Oprah Winfrey tvoří brýle významný prvek její osobnosti. Bývají velmi rozmanitého tvaru i barev. Moderátorka se rozhodně nebojí neobvyklosti. Často nosí výrazné brýle tvarem, ale i barvou a její volba bezvadně podtrhuje tvář. Oprah vždy vypadá velmi dobře a dobře zvolené brýle to jen podtrhují.

Fotografie: Pinterest.com, Instagram.com

Inspirujte se neotřelými brýlemi z naší nabídky. Brýle si můžete rezervovat zdarma online a díky tomu je budete mít na pobočce připravené k vyzkoušení.